Websites that work for YOU

Een beetje geschiedenis

norest - peter coxHet bedrijf NoReSt is in april 2008 door Peter Cox in het Limburgse Helden opgericht. Maar al lang daarvoor ben ik begonnen met het maken van websites. Ergens in de 2e helft van de jaren 90 ontstond de behoefte bij mijn band Chinawhite om een website te creeëren. De band is internationaal actief en een daarbij passend podium blijkt noodzakelijk. Om praktische redenen koop ik een HTML boek en begin met programmeren. En zo is het dus ooit begonnen…

Daarna heb ik nog het nodige bijgeleerd, onder andere over Joomla, het open source CMS (content management systeem, een manier om online je website te beheren). Joomla heeft een aantal voordelen, zie daarvoor verder onder Filosofie. Maar ook WordPress kan meer dan alleen een blog engine zijn!

Het maken van websites is jaren een hobby gebleven. Maar van het een komt het ander, en voor je het in de gaten hebt, ben je een website aan het maken voor een Amerikaans artiest. Ook dichter bij huis kwamen steeds meer klanten. Onder Referenties zijn een paar voorbeelden te vinden.